INFORMATII GENERALE

Accesarea prezentului site web sau a oricărei părți a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile de mai jos.
Din acest motiv recomandam citirea cu atentie a informatiilor din aceasta pagina.

S.C. Coffee Mode S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza aceasta pagina de termeni și condiții fără o notificare prealabilă a vizitatorilor acestui site, modificările intrând în vigoare de la momentul publicării lor pe site.
Este obligația vizitatorilor de a verifica aceste clauze cuprinse in aceasta pagina Web.
S.C. Coffee Mode S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua actualizari ale informatiilor prezente pe site (conținut, produse, preturi) fără a fi necesară anunțarea in prealabil a vizitatorilor site-ului.

Relatia dintre Vizitator/Client și Vanzator este guvernata de legile in vigoare in Romania ca cele pentru protectia si drepturile consumatorilor, comert electronic sau cele privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii.

S.C. Coffee Mode S.R.L. garanteaza vizitatorului acces limitat si in interes personal pe site-ul www.MuseCoffee.ro in scopul de efectuare a unor comenzi online dar sau cu scop informativ.
Vizitatorilor site-ului nu li se confera dreptul de a descarca sau modifica in vreun fel paginile site-lui sau de a reproduce parti ale site-ul, de a copia, sau exploata site-ul in orice fel, in scop comercial sau fara acordul prealabil scris al S.C. Coffee Mode S.R.L..
Intregul continut al site-ului www.MuseCoffee.ro (texte, imagini, grafica, programe, e-mail-uri, baze de date) este proprietate a S.C. Coffee Mode S.R.L. si a furnizorilor sai si se afla sub apararea Legii pentru protectia drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris al S.C. Coffee Mode S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Vizitatori/Clientii site-ului MuseCoffee.ro pot descărca sau tipări conținutul de pe site numai in scop personal sau strict necomercial.
Domeniul www.MuseCoffee.ro este operat de catre S.C. Coffee Mode S.R.L. sub marca MUSE COFFEE.
Marca Muse Coffee este una inregistrata. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a logo-urilor prezente pe acest site in orice forma fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

1. PLASAREA UNEI COMENZI

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.MuseCoffee.ro, Vizitatorul/Clientul este de acord cu forma de comunicare prin e-mail, telefonic sau prin SMS/WhatsApp, prin care Vanzatorul – S.C. Coffee Mode S.R.L. – isi deruleaza operatiunile de natura comerciala.
Acordul de utilizare și comandă produce efecte juridice între Vizitator/Client și Vanzator. Acceptarea se consideră tacită și fără rezerve.

Comenzile se pot efectua non-stop, online, prin intermediul site-ului www.MuseCoffee.ro. Nu exista valoare sau cantitati minime impuse pentru efectuarea unei comenzi pe site-ul www.MuseCoffee.ro.
Orice vizitator al site-ului www.MuseCoffee.ro poate plasa o comandă adaugand in cosul de cumparaturi produsele dorite si completând ulterior formularul cu datele personale sau ale firmei pe care le reprezinta.
Comenzile prin intermediul site-ului sunt de preferat fata de cele telefonice, deoarece detaliile comenzii sunt identificate in mod clar, site-ul fiind disponibil fara restrictii de timp.
Vizitatorul trebuie sa utilizeze cu strictete date valide, completând toate câmpurile obligatorii ale formularului de comanda.
Este posibila completarea de adrese diferite pentru facturare si livrare, alaturi de mentiuni suplimentare in ceea ce priveste livrarea comenzii.
Pentru finalizarea unei comenzi trebuie apasat butonul „PLASEAZA COMANDA”.
Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi fara finalizarea comenzii nu presupune rezervarea automata a produsului, daca comanda nu a fost finalizata.

2. PRETURI, TAXE SI FACTURARE

Preturile afisate pe site sunt in LEI, iar la efectuarea unei comenzi nu se vor adauga alte taxe (altele decat cele de transport, corespunzator comenzii efectuate).
Preturile afisate pe site nu contin taxele de transport, iar acestea sunt trecute separat pe factura fiscala.
S.C. Coffee Mode S.R.L. nu este o firma platitoare de TVA, prin urmare preturile nu contin TVA.
Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala care se emite conform legislatiei in vigoare din Romania, factura putand fi transmisa in format tiparit sau prin e-mail la adresa comunicata la efectuarea comenzii.
Preturile produselor sau de transport afisate pe site pot fi modificare oricand este necesar.

3. COMANDA

Conform legilor in vigoare in Romania, comanda facuta pe site-ul Web www.MuseCoffee.ro are valoarea unui contract intre Vizitator/Client si S.C. Coffee Mode S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti, Vanzatorul obligandu-se sa livreze produsele si serviciile comandate, iar Vizitatorul/Clientul sa plateasca contravaloarea comenzii efectuate.

Prin plasarea unei comenzi, Vizitatorul este de acord ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc (e-mail, telefonic sau prin SMS/WhatsApp) agreat de catre Vanzator, in situatiile in care are nevoie de informatii suplimentare sau confirmari.
Prin plasarea unei comenzi, Vizitatorul/ Clientul se obligă să plătească prețul datorat comenzii efectuate prin intermediul site-ului www.MuseCoffee.ro.
Prin înregistrarea și completarea câmpurilor unei comenzi, Vizitatorul/Clientul declară pe propria răspundere că toate informațiile furnizate îi aparțin și ca sunt corecte, complete și valide.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Vizitator/Client, notificand in prealabi Vizitator/Client cel putin prin e-mail.
Anularea comenzii se face fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. Nicio parte nu poate pretinde celeilalte daune-interese. Anularea unei comenzi poate fi facuta in urmatoarele cazuri:

3.1. Imposibilitatea Vanzatorului de a furniza produsele comandate din lipsa de stoc
3.2. Imposibilitatea Vanzatorului de a furniza comanda din cauza unei perioade de concediu sau de inactivitate;
3.3. Probleme cu plata online gen invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati agreat de Vanzator;
3.4. Date incomplete sau incorecte furnizate de catre Vizitator/Client la efectuarea comenzii.

La efectuarea unei comenzi vizitatorul va primi la adresa e-mail indicata in comanda un e-mail de confirmare a receptionarii comenzii, continand datele complete ale comenzii.
Comanda ramane cu statusul „In Procesare” atata timp cat Vanzatorul pregateste comanda.
Comenzile realizate in zilele lucratoare (Luni-Vineri) pana la ora 13:00 se expediaza in mod normal in 1-2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
In functie de stocurile de cafea prajite existente sau in diverse alte situatii (gen concediu de odihna), acest termen poate fi prelungit, Vizitatorul/Clientul insa fiind notificat in acest sens.
In cazul efectuarii unei comenzi intr-o perioada in care Vanzatorul se afla in concediu de odihna, perioada de concediu este afisata pe prima pagina a site-ului, Vizitatorul/Clientul fiind informat in prealabil de posibilele intarzieri de livrare a comenzii.
In momentul finalizarii comenzii, la predarea catre curier, Vizitatorul/Clientul va primi un e-mail de confirmare pentru terminarea/expedierea comenzii.

4. MODALITATI DE PLATA

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.MuseCoffee.ro au prețul afisat în dreptul fiecăruia dintre acestea.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica prețurile afișate fără o notificare prealabilă a Vizitatorilor/Clientilor.
Pentru plata produselor comandate se poate opta pentru una din urmatoarele variante:
– ramburs la firma de curierat in momentul receptionarii comenzii
– cu cardul prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc.ro cu care S.C. Coffee Mode S.R.L. are o relatie contractuala.
Nu ne asumăm nici un fel de răspundere privind informațiile cardului dumneavoastră deoarece acestea nu ajung la noi si rămân strict pe site-ul procesatorului de plati.
Plata cu cardul online trebuie facuta numai pe site-ul procesatorului de plati.
Procesatorul de plati nu va încasa nici un alt comision suplimentar. Cardul Vizitatorului/Clientului va fi debitat strict cu suma afișată în pagina de plată.
– ordin de plata (virament bancar)
Pentru plata cu ordin de plata, datele bancare necesare platii se regasesc in e-mail-ul de confirmare a comenzii sau la pagina de Contact a site-ului.
Expedierea comenzii se face doar dupa receptionarea contravalorii comenzii in contul bancar al S.C. Coffee Mode S.R.L..

5. LIVRAREA COMENZILOR

Termenul de livrare al unei comenzi este de 2-5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a extinde aceasta termen de livrare, fara a se putea imputa vreo culpa in acest sens.
In cazul in care comanda se achita prin intermediul unui ordin de plata/virament bancar, expedierea comenzii se face doar dupa receptionarea contravalorii comenzii in contul bancar al S.C. Coffee Mode S.R.L..
Pentru plata cu ordin de plata, datele bancare necesare platii se regasesc in e-mail-ul de confirmare a comenzii, sau la pagina Contact a site-ului.
Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmelor de curierat cu care S.C. Coffee Mode S.R.L are o relatie contractuala.
Costul standard livrare prin curierat (DPD, Cargus, Fan Courier) este de 15 lei.
Livrarea în orașul Craiova prin curierat (DPD, Cargus, Fan Courier) este gratuită pentru comenzile de minim 100 de lei, iar în restul țării pentru comenzile de minim 150 de lei.
Livrarea se poate face inclusiv in EasyBox-urile SameDay. Costul standard de livrare în EasyBox este de 15 lei.
Livrarea este gratuită in EasyBox-urile SameDay pentru comenzile de minim 200 de lei.
Prețul transportului specificat mai sus include toate taxele. S.C. Coffee Mode S.R.L. nu este o firma platitoare de TVA, prin urmare aceste costuri nu conțin TVA.

6. RETURNAREA COMENZILOR

Conform art. 12 lit. 1 teza I, coroborat cu art. 10 alin. 1 lit. c din Ordonanța Guvernului nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță, astfel cum a fost republicată și modificată, termenul de 10 zile de restituire produsul numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, însoțită de declarația scrisă a clientului că nu a întreprins nici o acțiune cu privire la produsul returnat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Coffee Mode S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate și verificării stării acestora. Suma înapoiată dar și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

7. RELATIA DE COLABORARE CLIENT-VANZATOR

Relatia contractuala dintre Client si Vanzator se afla sub incidența termenilor și condițiilor din aceasta pagina.
Relatia contractuala înceteaza prin acordul părților (de exemplu la anularea comenzii) sau prin livrarea produselor catre Vizitator/Client, cu excepția situației în care Vizitatorul/Clientul alege sa returneze comanda.
In cazul nerespectării termenilor și condițiilor din acest document, Vanzatorul își rezervă dreptul de a înceta relatia de colaborare cu Vizitatorul/Clientul.
Vizitatorul/Clientul declară că este de acord să nu solicite catre S.C. Coffee Mode S.R.L. sau reprezentanților săi nici un fel de daună, răspundere, pierderi, costuri (incluzând, dar fără a se limita la onorariul avocaților și orice alte costuri de judecată), apărute în conexiune cu orice acțiune în justiție bazată pe o încălcare a termenilor prezentului acord, pentru acțiunile neimputabile subscrisei.
Această garanție din partea Clientului/Vizitatorului rămâne în vigoare și după momentul încheierii relației dintre Client/Vizitator și S.C. Coffee Mode S.R.L.

8. LEGISLATIE

Prevederile prezentului document sunt interpretate și executate potrivit legislatiei din Romania.
Orice problemă rezultată din încălcarea sau nerespectarea termenilor și condițiilor din acest document va fi soluționată pe cale amiabilă.
În caz de neînțelegere, competența judecătorească va aparține instanțelor judecătorești din România.