Creators Cup Bucharest 2018, prima ediție

Creators Cup este prima ediție a unei competiții alternative de brewing la care participanții sunt invitați să își aducă un device invenție proprie.  Cafeaua, apa, boilerul și râșnița vor fi asigurate de organizatori, împreună cu partenerii competiției. Cafeaua va putea fi testată înainte de participare. Dispozitivul nu trebuie să conțină elemente din alte device-uri existente pe piață. Concurenții vor avea 5 minute de antrenament și 10 minute pentru prezentarea metodei de preparare. Toate regulile de participare pot fi consultate pe pagina web a concursului.
Juriul va fi alcătuit din doi membri naționali și unul internațional și va acorda trei premii: Overall Winner, Best Brew și Best Design. Va fi punctat designul functional și original care permite prepararea unei cafele bune (de cel puțin 150ml).
Formatul concursului a fost creat de Rafael Mlodzianowski, Q Grader certificat de cafea arabica si Trainer SCA autorizat pe toate modulele, care va face parte și din juriu.
Creators Cup face parte dintr-o serie de evenimente menite să sărbătorească cinci ani de existență a Origo, unul dintre pionierii industriei cafelei de specialitate din România.
Înscrierea la competiție se poate face la adresa: https://tinyurl.com/cc-buc-8sept. Nu se percepe taxă de participare.

Locație: Linea / Closer To The Moon, Calea Victoriei, 17, București
Program: 11:00 – 16:00
Sitehttps://origocoffee.ro/collections/evenimente
Facebookhttps://www.facebook.com/events/384671135378696/

 

Adaugă Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *