International Coffee and Tea Festival Dubai 2017

International Coffee & Tea Festival Dubai 2017Ultimul mare eveniment al anului este cea de-a noua ediție a International Coffee and Tea Festival din Dubai, Emiratele Arabe Unite, între 14 – 16 decembrie.

Evenimentul vizează diferite aspecte legate de cafea, ceai, produse pentru baruri și cafenele, echipamente și servicii din domeniu. Piața tot mai înfloritoare a cafelei și ceaiului din Orientul Mijlociu oferă un mediu propice pentru cafenele și restaurante și este în continuă expansiune. În cei opt ani de la debut, International Coffee and Tea Festival s-a dovedit a fi important pentru dezvoltarea industriei, oferind profesioniștilor din lumea cafelei și a ceaiului posibilitatea de a-și promova produsele, de a lansa concepte inovative sau de a căuta noi metode de dezvoltare.

Atracțiile principale ale evenimentului:

Cupping & Brew Bar – experții vor prezenta echipamente de top, iar participanții vor avea ocazia să deguste cafele și ceaiuri din toată lumea și să asiste la diverse metode de preparare a acestora.

Dubai International Coffee Championships – competitorii se vor lupta pentru titluri precum Dubai International Barista Champ sau Dubai International Brewers Champ.

Training SCA
– cursurile acoperă o gamă variată de subiecte privind procesarea cafelei de la boabe și până la preparare (Green Coffee, Barista Skills, Sensory, Roasting etc). Cursurile vor fi ținute de instructori certificați ce călătoresc în toată lumea, pregătind barista și prăjitori dornici să își dezvolte abilitățile și cunoștințele.

LocațieDubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC), Sheikh Zayed Road, 29884, Dubai, E.A.U.
Email: info@ICTF.com
Sitewww.coffeeteafest.com
Facebookwww.facebook.com/ICTFDubai

Site-ul turistic al orașuluihttps://www.visitdubai.com/en/

Adaugă Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *