CoffeeCon – Los Angeles 2018

CoffeeCon

CoffeeCon se va deșfăsura în acest weekend în Los Angeles și va fi prima întâlnire a pasionaților de cafea de anul acesta, următoarele trei evenimente urmând să aibă loc la New York, Seattle și Chicago.
Organizatorii au pregătit o serie foarte interesantă de cursuri și conferințe care îi vor bucura cu siguranță pe
participanți.
Printre acestea se numără:
Taste Like An Expert cu Peter Giuliano – un curs care își propune să îi învețe pe participanți să deguste cafeaua ca un profesionist și să își dezvolte papilele gustative. Peter Giuliano, o adevărată legendă în lumea cafelei de specialitate, va asigura un tur ghidat în subtilitățile pe care le presupune degustarea cafelei.
Latte Art at Home cu Heather Perry – Campioana de latte art îi va învăța pe participanți să ridice extracțiile de acasă la nivel de artă. În plus, demonstrațiile  vor fi făcute pe un expresor pentru acasă.
Understanding Processing Methods – Mike Perry, de la Klatch Coffee, va explica diferențele dintre cafelele procesate natural, prin spălare sau prin metoda honey. Cursul va asigura și degustări din cele trei tipuri de cafea.
Why Organics – Jess Barron, de la Livestrong.com, discută despre ce se află de fapt în ceașca de cafea, ținând cont de faptul că plantațiile de cafea sunt pe locul trei în privința utilizării substanțelor chimice, după cele de bumbac și tutun.
Grinding – Alan Gomez va discuta despre ce tip de râșnire se potrivește fiecărei metode de extracție a cafelei.
Water Flight Experience – Voltea, o companie specializată în funizarea apei purificate la prețuri scăzute și prin metode nepoluante, va demonstra impactul tipurilor diferite de apă asupra gustului cafelei. În timpul cursului va fi degustat același tip de cafea preparat cu trei tipuri diferite de apă pentru a observa diferența pe care o poate face apa folosită.
La alte cursuri și întalniri se va vorbi despre istoria si prepararea cafelei turcești, despre secretele prăjirii cafelei, se vor oferi trucuri pentru prepararea cafelei la aeropress și pentru obținerea unui espresso de calitate acasă, se vor face comparații de gust între diferite metode de brewing ale aceleiași cafele, se va discuta despre cele mai bune metode de organizare a unei petreceri de cupping,  și multe alte subiecte interesante.

Locație: The Reef – 1933 S. Broadway, Los Angeles, CA 90007, S.U.A.
Program: 3 – 4 februarie, de la 9:00 la 16:00
Bilete: prețuri cuprinse între 23.16$ – 54.84$
Sitewww.coffee-con.com/losangeles/
Facebookwww.facebook.com/CoffeeConEvent

Adaugă Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *