Cafe Show Seoul 2017

Cafe Show Seoul 2017

Cafe Show Seoul 2017 (sau a șaisprezecea ediție a Seoul Int’l Cafe Show) va avea loc între 9 și 12 noiembrie.  Vor fi 600 de expozanți din 40 de țări, 2.000 de standuri și un număr estimativ de 160.000 de vizitatori din 80 de țări.

Produse expuse: cafea, ceai, patiserie, desert, înghețată, ciocolată, băuturi, materii prime, mașinării și echipamente, francize & start-up, aparatură de bucătărie etc.

Evenimentul cel mai important este Campionatul Mondial de Barista 2017, care reunește competitori din 60 de țări. România va fi reprezentată de Lavinia Toma, de la Origo (București). Fiecare concurent va trebui să pregătească 4 espresso, 4 băuturi cu lapte și 4 băuturi signature după standarde și încadrându-se în timpul-limită de 15 minute.
A șasea ediție a World Coffee Leaders Forum, găzduită pentru prima dată într-o țară asiatică, va avea în vedere impactul evoluției tehnologice asupra pieței mondiale a cafelei. Așa-numita Industrie 4.0 sau A Patra Revoluție Tehnologică a dărâmat barierele dintre diversele sectoare economice, făcând posibilă conectarea și comunicarea între ele. Nici piața cafelei nu face excepție, astfel încât în cadrul forumului va fi discutat și felul în care tehnologia influențează gândirea și perspectiva consumatorului, mai ales că evenimentul de la Seoul va reuni influencers și coffee geeks din toată lumea.
Seoul Coffee Festival vă propune un tur al orașului învăluiți în aroma de cafea de la cele mai cunoscute cafenele locale, un proiect cultural verde Thank you, coffee, un Coffee Science Lab și multe alte surprize.
Participanții care vor prepara cafele în timpul evenimentului, vor strânge zilnic zațul de cafea pentru a putea fi reciclat, ca și fertilizator.

Locație: Hall A~D(37,824m2), Coex, Seul, Coreea
Program: 9 nov. – 11 nov – 10:00 – 18:00 (ultima intrare la 17:30)
12 nov. – 10:00 – 16:00 (ultima intrare la 17:30)
Sitehttp://www.cafeshow.com
App.: https://guidebook.com/app/cafeshow/
Facebook: https://www.facebook.com/cafeshowseoul
Site-ul turistic al orașului Seoul: http://www.visitseoul.net/index

Adaugă Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *